Web Analytics Made Easy - Statcounter

طراح صحنه و لباس فیلم سینمایی «تک تیرانداز» گفت: در این فیلم تلاش کردیم از فضا‌های تکراری پرهیزکنیم برای همین منظور ۲ مقر اصلی ایران و عراق را ساختیم که کار را بسیار متفاوت کرد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عباس بلوندی طراح صحنه و لباس سینمای ایران که توانسته سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را از آن خود کند و از جشن نویسندگان و منتقدان سینمای ایران نیز تندیس دریافت کرده است، درباره کار‌هایی که امسال در آن همکاری داشته و به جشنواره فیلم فجر ارائه شده است، گفت: امسال ۲ کار آماده کردیم و برای جشنواره فیلم فجر ارائه شده است هر دو در حوزه دفاع مقدس آماده شده است، «کارو» به کارگردانی احمد مرادپور و «تک تیرانداز» به کارگردانی علی غفاری که دو کار کاملا متفاوت به لحاظ بازنمایی دوران دفاع مقدس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


**ساخت ۲ مقر ایرانی و عراقی در «تک تیرانداز»
وی درباره «تک تیرانداز» و مدیریت هنری این فیلم گفت: فیلمبرداری این فیلم به صورت کامل در شهرک دفاع مقدس انجام شد که کار را برای ما بسیار سخت می‌کرد. شهرک برای مخاطب که فیلم‌های حوزه دفاع مقدس را دنبال کرده است کاملا فضای آشنایی دارد و بازسازی تصاویر در این شهرک کار را برای ما دشوار کرد. اما در این فیلم تلاش کردیم از فضا‌های تکراری پرهیز کنیم برای همین منظور دو مقر اصلی ایران و عراق را ساختیم. صفر تا صد این مقر‌ها را ساختیم و به نظرم دو مقر کاملا متفاوت شد.
**تحقیق و پژوهش نیاز اصلی کار است
وی در پاسخ به این سوال که برای ساخت این مقر‌ها چقدر تحقیق و پژوهش کردید گفت: برای رسیدن به فضای ذهنی کارگردان و تطابق واقعیت نزدیک شویم نیاز به تحقیق و پژوهش مناسب در این حوزه بودم ضمن اینکه سالهاست در حوزه دفاع مقدس کار کردیم و از هر پروژه تجربیاتی دارم که به من بسیار کمک کرد.
** «کارو» روایت جنگ در سال ۶۵/ نمایش روستای کردنشین در منطقه ترک نشین
دارنده سیمرغ بلورین بهترین طراح صحنه برای فیلم «سرو زیر آب» درباره فیلم سینمایی «کارو» توضیح داد: قصه فیلم به سال‌های ۶۴- ۶۵ است. ماجرا در دل جنگ رخ می‌دهد. برای این فیلم نیاز به یک روستای کردنشین داشتیم، اما به منظور این که در منطقه کردنشین همیشه برف و سرما در آن سال‌ها بوده است بهتر دیدیم برای رسیدن به فضای مطلوب به لحاظ برف و بوران به منطقه اردبیل و خلخال برویم و در آن جا فضای روستای کردنشین را بازسازی کنیم. در این کار هم تلاش کردم آنچه نیاز فضای روستا‌های کردنشین بود را در روستای ترک نشین منطقه خلخال ایجاد کنیم.

بلوندی درباره بیماری کرونا و تاثیر آن بر کارش گفت: بالاخره همه جهان با این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند ضمن این که باید به درستی مراقبت کنیم و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم، اما به این مهم توجه کنیم که زندگی در جریان است و باید زندگی کنیم و هنر جاری و ساری است.
**لذت جشنواره برای من نفس به نفس مخاطب فیلم دیدن است
وی درباره برگزاری جشنواره در شرایط بیماری کرونا گفت: موافق برگزاری جشنواره فیلم فجر در این شرایط هستم، اما برای من جشنواره به گونه‌ای تعریف شده که نفس به نفس تماشاگر فیلم را دنبال کنم و از مخاطب بازخورد بگیرم از زمان دانشجویی که عشق و علاقه به سینما داشتم تا به امروز این گونه برای من جشنواره تعریف شده است. این که عوامل و دست اندرکاران سینما نظرات مخاطبان را می‌بینند و با آن‌ها از دیدن فیلم لذت می‌برند برایم اهمیت دارد نمی‌دانم امسال چگونه خواهد شد. البته اگر قرار است که مخاطب دچار آسیب شود و شرایط خوبی برای کنار هم دیدن فیلم مهیا نباشد، بهتر است جشنواره برگزار نشود تا کسی آسیب نبیند. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر 99 سینما و تئاتر فیلم های سینمایی جشنواره فیلم فجر تک تیرانداز دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۳۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین

علی درخشنده که سال ۱۳۹۸ نخستین فیلم بلندش را با نام «دشمنان» در جشنواره فیلم فجر رونمایی کرده بود، درباره معرفی فیلمش و تاخیر در اکران آن پس از حدود پنج سال بیان کرد: «همسایه شما، زهره» یک تریلر - درامای روانشناختی درباره زنی با یکسری پیچیدگی‌های ذهنی و روان‌نژندی است که سبب می‌شود به اقداماتی پیرامون خودش دست بزند و شاید مشابه آن را به شکلی امروز هم در جامعه ببینیم. البته من فیلم را پنج سال قبل ساختم، ولی در آن زمان هم چنین مسائلی دیده می‌شد. حتی یادم می‌آید وقتی ماجرای مرحوم بابک خرمدین پیش آمد و بعد‌ها شنیدیم که پدر و مادرش بجز او چند نفر دیگر را هم کشته بودند، تشابهاتی نسبت به آنچه من در فیلم روایت کرده بودم، دیده می‌شد که این موضوع از نگاه کردن به جامعه نشأت می‌گرفت.

به گزارش همشهری آنلاین، او افزود: داستان دیر اکران شدن فیلم هم در دو سال اول پس از ساخت، بخاطر شیوع کرونا بود که پخش و اکران همه فیلم‌ها را تحت تاثیر قرار داد. در آن مقطع پخش جهانی در اولویت ما بود که در همان زمان، فیلم من و «تومان» مرتضی فرشباف به جشنواره‌های شناخته شده‌ای همچون «شب‌های سیاه تالین» راه پیدا کردند، گرچه شاید من عجله کردم، چون بسیاری از جشنواره‌ها در آن دوران برگزار نشدند. بعد از آن هم مسائل دیگری پیرامون من و تهیه‌کننده فیلم (مجید برزگر) پیش آمد که مجوز نمایش فیلم را تحت تاثیر قرار داد و با وجود اینکه فیلم پروانه نمایش داشت، تاکید شد که باید آن را دوباره ببینند البته در نهایت همه مسائل برطرف شد.

وی درباره اینکه آیا خودش تصمیم گرفته فیلمش را در گروه هنر و تجربه اکران کند گفت: اگرچه اوضاع سینما در گذشته هم چندان خوب نبود، اما در همان سال‌ها برخی پخش‌کننده‌ها می‌گفتند باوجود آنکه بازیگری به عنوان ستاره در فیلم نیست، باز هم می‌توان این فیلم را در سینمای بدنه اکران کرد در حالی که الان شرایط سینما آنقدر تغییر کرده که به سختی می‌توان چنین فیلمی را در سینمای بدنه و کنار این تعداد کمدی اکران کرد. از سوی دیگر گروه هنر و تجربه دو سالی است که از فیلم من پشتیبانی کرده و پیگیری‌هایی را بابت به اکران رسیدن فیلم انجام داده، به همین دلیل به گفته بسیاری از کارشناسان مربوط، اکران در این بسته و شرایط مناسب‌تر بود و من هم دوست داشتم فیلمم را روی پرده ببینم تا اینکه بخواهم آن را اکران آنلاین کنم.

درخشنده که این روز‌ها در تدارک ساخت یک سریال برای شبکه نمایش خانگی است، درباره تغییر نام فیلمش از «دشمنان» به «همسایه شما، زهره» نیز توضیح داد: اسم فیلم را تغییر دادم، چون با توجه به شرایط فعلی تصور کردم «زهره» می‌تواند مثل یکی از همسایه‌های ما باشد که کنار ما زندگی می‌کند؛ ضمن اینکه تدوین فیلم را هم در بخش‌هایی تغییر داده بودم و بهتر بود نام آن هم جدید باشد. البته در این چند سال باز هم فیلم به فهرست مقدماتی چند جشنواره همچون ادینبورگ و شانگ‌های راه پیدا کرد، اما صادقانه به آن‌ها اطلاع دادم که با وجود تدوین دوباره و تغییرات در فیلم آن را یک بار در شب‌های سیاه تالین نمایش داده‌ام. این‌ها سبب شد که خوشحال باشم از اینکه فیلم هنوز زنده است و تاریخ مصرف ندارد.

رویا افشار، ندا جبرئیلی، مسعود دلخواه، قربان نجفی، علی بی غم، سینوهه دانشمند، توران یاقوتی و سعید آرمند در «همسایه شما، زهره» به ایفای نقش پرداخته‌اند. در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است: «شیوا گفت: همه‌ش احساس می‌کنم شهاب هر شب داره از پشت این درخت‌ها بهمون نگاه می‌کنه! و زهره به آهستگی سرچرخاند سمت پنجره.»

دیگر خبرها

  • رابطه این فیلم ایرانی با ماجرای قتل بابک خرمدین
  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • خبرهایی از ساخت دو فیلم درباره امام رضا(ع) و اقبال لاهوری
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • ناکامی تکراری سرمربی پرسپولیسی مقابل استقلال؟
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • از ساخت بمب اتم توسط ایرانی‌ها ناراحتید؟ این بمب گوارای وجودشان
  • غیبت ادامه‌دار عراقی‌ها در اردوی مس رفسنجان
  • فیلم| افسر اسرائیلی هدف تک‌تیرانداز مقاومت فلسطین