Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس بلوندی طراح صحنه و لباس سینمای ایران که توانسته سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را از آن خود کند و از جشن نویسندگان و منتقدان سینمای ایران نیز تندیس دریافت کرده است، در گفت و گو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس درباره کارهایی که امسال در آن همکاری داشته و به جشنواره فیلم فجر ارائه شده است، گفت: امسال 2 کار آماده کردیم و برای جشنواره فیلم فجر ارائه شده است هر دو در حوزه دفاع مقدس آماده شده است، «کارو» به کارگردانی احمد مرادپور و «تک تیرانداز» به کارگردانی علی غفاری که دو کار کاملا متفاوت به لحاظ بازنمایی دوران دفاع مقدس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

**ساخت 2 مقر ایرانی و عراقی در «تک تیرانداز»

وی درباره «تک تیرانداز» و مدیریت هنری این فیلم گفت: فیلمبرداری این فیلم به صورت کامل در شهرک دفاع مقدس انجام شد که کار را برای ما بسیار سخت می کرد. شهرک برای مخاطب که فیلم های حوزه دفاع مقدس را دنبال کرده است کاملا فضای آشنایی دارد و بازسازی تصاویر در این شهرک کار را برای ما دشوار کرد. اما در این فیلم تلاش کردیم از فضاهای تکراری پرهیز کنیم  برای همین منظور دو مقر اصلی ایران و عراق را ساختیم. صفر تا صد این مقرها را ساختیم و به نظرم دو مقر کاملا متفاوت شد.

**تحقیق و پژوهش نیاز اصلی کار است

وی در پاسخ به این سوال که برای ساخت این مقرها چقدر تحقیق و پژوهش کردید گفت: برای رسیدن به فضای ذهنی کارگردان و تطابق واقعیت نزدیک شویم نیاز به تحقیق و پژوهش مناسب در این حوزه بودم ضمن اینکه سالهاست در حوزه دفاع مقدس کار کردیم و از هر پروژه تجربیاتی دارم که به من بسیار کمک کرد.

 

**«کارو» روایت جنگ در سال 65/ نمایش روستای کردنشین در منطقه ترک نشین

دارنده سیمرغ بلورین بهترین طراح صحنه برای فیلم «سرو زیر آب» درباره فیلم سینمایی «کارو» توضیح داد: قصه فیلم به سالهای 64- 65 است. ماجرا در دل جنگ رخ می دهد. برای این فیلم نیاز به یک روستای کردنشین داشتیم اما به منظور این که در منطقه کردنشین همیشه برف و سرما در آن سالها بوده است بهتر دیدیم برای رسیدن به فضای مطلوب به لحاظ برف و بوران به منطقه اردبیل و خلخال برویم و در آن جا فضای روستای کردنشین را بازسازی کنیم . در این کار هم تلاش کردم آنچه نیاز فضای روستاهای کردنشین بود را در روستای ترک نشین منطقه خلخال ایجاد کنیم.

بلوندی درباره بیماری کرونا و تاثیر آن بر کارش گفت: بالاخره همه جهان با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند ضمن این که باید به درستی مراقبت کنیم و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم اما به این مهم توجه کنیم که زندگی در جریان است و باید زندگی کنیم و هنر جاری و ساری است.

**لذت جشنواره برای من نفس به نفس مخاطب فیلم دیدن است

وی درباره برگزاری جشنواره در شرایط بیماری کرونا گفت: موافق برگزاری جشنواره فیلم فجر در این شرایط هستم اما برای من جشنواره به گونه ای تعریف شده که نفس به نفس تماشاگر فیلم را دنبال کنم و از مخاطب بازخورد بگیرم از زمان دانشجویی که عشق و علاقه به سینما داشتم تا به امروز این گونه برای من جشنواره تعریف شده است. این که عوامل و دست اندرکاران سینما نظرات مخاطبان را می بینند و با آن ها از دیدن فیلم لذت می برند برایم اهمیت دارد نمی دانم امسال چگونه خواهد شد. البته اگر قرار است که مخاطب دچار آسیب شود و شرایط خوبی برای کنار هم دیدن فیلم مهیا نباشد، بهتر است جشنواره برگزار نشود تا کسی آسیب نبیند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سینمای ایران دفاع مقدس جشنواره فیلم فجر عباس بلوندی تک تیرانداز کامبیز دیرباز فیلم سینمایی کارو جشنواره فیلم فجر تک تیرانداز دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۱۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما فرهاد قائمیان امروز در دیدار مدیران و دبیران جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) با محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما دوست و همراهانی هستیم که فقط به عشق امام رضا (ع) در این جشنواره‌ها هستیم، تا کارهای بهتری را برای شیفتگان امام هشتم (ع) انجام دهیم.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه جشنواره روستایی امام رضا (ع) در روستای کردر گفت: مردمان روستا خانه‌های خود را در اختیار جشنواره و هنرمندان گذاشته بودند، برای مردمی کردن این جشنواره فضایی ایجاد کردیم که مردم بدانند چه نوع فرهنگ رضوی را می‌خواهیم در بین مردم رواج دهیم.

قائمیان گفت: در جشنواره هنرهای نمایشی به دبیری اتابک نادری، او نه فقط برای این جشنواره همراهی خوبی داشت بلکه تلاش زیادی کرد تا نمایش‌ها در استان‌های مختلف کشور به صورت عمومی اجرا شود و مردم آشنایی بیشتری با فرهنگ رضوی پیدا کنند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی امام رضا(ع) با اشاره به دیگر بخش‌های جشنواره گفت: تلاش شد تمام جشنواره‌ها در بین خود مردم باشد و امید است مدیران کل فرهنگ در استان‌ها همراهی خوبی با این رویداد داشته باشند.

وی افزود: امسال با جشنواره فیلم رضوان این بخش از جشنواره امام رضا (ع) هم فعال می‌شود که یک فیلم سینمایی با فرهنگ و نوع نگاه ما به فرهنگ رضوی است. یک فیلم‌نامه از کتاب «از عشق‌آباد تا عشق‌آباد» اقتباس شده و در راستای فرهنگ امام رضا (ع) است و امید است این فیلم از حیث بزرگی و تاریخی بودن برای سال آینده ساخته شود تا بگوییم جشنواره‌های امام رضا(ع) به اهداف والای خود خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • ساخت فیلم سینمایی اقتباسی درباره فرهنگ رضوی
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • شهدای گمنام مظلوم هستند/ ساخت فیلم کالدو
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • غیرت؛ دگرگونی عقلانی
  • حضور در جوار آستان مقدس رضوی بهترین خدمت فرهنگی است
  • غیبت ادامه‌دار عراقی‌ها در اردوی مس رفسنجان
  • فیلم| افسر اسرائیلی هدف تک‌تیرانداز مقاومت فلسطین
  • ساخت تونلی ۱.۵ برابر برج میلاد به دست مهندسان ایرانی